Baggrund

  De tre vigtigste elementer bag ideen til brandet GreenEtiq


1.
Min passion for godt købmandskab & Kosmetik-verdenen, som for mig er en konstant søgen efter ”Kvalitet til fornuftige penge”. Med min indsigt i og erfaring med kosmetik-verdenen, vil jeg gøre det muligt,  at tilbyde et Økologisk Certificeret sortiment, af højeste kvalitets, til fornuftige penge, med priser fra kr. 145,00 - 385,00. Et brand der står for kvalitet, Etiq og ærlighed, -hvor man kan stole på produkternes kvalitet, claims og markedsføring.


2.
”Hvis du ikke kan tåle at spise det, -så vil det heller ikke være sundt at påføre din hud”. Den øgede bevidsthed omkring at leve sundt, -ikke at tilføre din krop noget, hverken på det ydre eller indre, som ikke er godt for den. GreenEtiq er også uden animalske råvarer.

3.
Bæredygtighed, -At passe på vores miljø, sådan at vores kæreste eje, vores alle sammen´s efterkommere, har en lige så skøn, grøn og dejlig verden at vokse op i, som vi andre har i dag. Personligt elsker jeg at bevæge mig rundt i naturen, om det så er sommer eller vinter, så står den på daglige gå- eller cykel ture med familien, venner, kollegaer og/eller med vores kære hund eller til hest i de omkring liggende skove. Naturen har altid fyldt meget hos mig og har altid givet mig en   dejlig ro og ”opladning”.  

Håber I vil nyde GreenEtiq Denmark´s produkter og følelsen af ægte natur der virker, lige så meget som jeg selv gør!

De Bedste Hilsner
Tine Ejlersen Liebeck