Produktion bag GreenEtiq

Ca. 85% af alle GreenEtiq´s råvarer er dyrket på marker, lunde og plantager, lige udenfor produktionen, hvilket gør det optimalt at producere høj kvalitetsvarer, idet vi får helt friske råvarer i produktion, spækket med vitaminer, mineraler, proteiner og fugt.

Den måde de økologiske råvarer behandles på, fra start til slut, er meget afgørende for, at vi som brugere får det mest optimale og synlige resultat, med de bedste og flest mulige aktiver, såsom anti-oxidanter, mineraler, vitaminer, naturlig kollagen, helt naturlig lifting effekt og fugt.

Efter et besøg hos vores nøje udvalgte, meget erfarne, professionelle og familie drevet producent af råvarer, er jeg meget positivt overrasket over, at næsten alt håndteres af menneske hænder og ikke robotter/maskiner. Man har hos denne producent, startet produktion af div. råvarer såsom Aloe-vera planter, Oliven træer, lavendel buske, rosmarin, vindruer, tobaks planter, citrus planter og meget mere for over 27år siden og har derfor fået en rigtig stor viden og erfaring med, hvordan de enkelte råvarer behandles mest optimalt, fra afskæring på plante, tidsfaktorer, til omrøring m.m., sådan at alle aktiver udnyttes på bedste vis.


Et AloeVera blad skal f.eks. i produktion indenfor 2 timer, efter afskæring, ellers oxiderer gelen inde i bladet og dermed mister man rigtig meget af alle de forcer som en god kvalitets AloeVera kan indholde. AloeVera kan ligeså komme til at lugte og få et gulligt skær, hvis det oxiderer.


Temperatur har også en meget afgørende effekt under produktion, idet bare svag varme vil ”brænde de gode aktiver af”, -hvorfor temperaturen hos GreenEtiq´s Producent er kølig under hele produktion men også under fyldning i emballager. Nogle former for emballager udelades, f.eks. tuber, idet disse skal svejses ved lukning og dette sker ved en meget høj og brændende temperatur. Netop derfor har vi hos GreenEtiq valgt en meget dyrere emballage, nemlig AirLess pump til face-care produkterne, hvilket ligeså sikrer, at der ikke kommer luft til produkterne, hvilket også mindsker nødvendigheden af  konserveringsmidler og forlænger holdbarheden generelt. Til sidst, så undgår man også eventuelle bakterier fra fingrene nede i produkterne.


Hos GreenEtiq´s producent fornemmer man familie-stemning overalt hvor man kommer, -om det så er i produktionen, ude i markerne eller i administrationen. Alle er man et team, et team omkring Etik, Kvalitet og Moral i forhold vores omverden & medmennesker etc. Det er rigtig dejligt at opleve.

Aloe Vera bladet til højre er kasseret, -der små brune pletter, både på siderne samt i spidsen af bladet. Der er risiko for, at dette blad er oxideret og som dermed ikke har alle de aktiver, hvorfor det ikke længere lever op til de høje kvalitets-standarder hos GreenEtiq´s producent. 

Til venstre er et par mænd igang med at beskære Oliven træerne, det er Februar måned, så man forbereder til næste sæson.